e
Banner

Etiketler: atf forwarding



Yeni konteyner krizi kapıda!


Yayın: 17-03-2022
Kategori: Lojistik

Ukrayna’yı işgal girişimi sebebiyle Avrupa ülkelerinin Rusya’ya uyguladığı yaptırımlar, küresel lojistik sektörünü de olumsuz etkileyecek gibi görünüyor. ATF Forwarding Genel Müdürü Haldun Kavrar, , “ABD ve Avrupa’nın yaptırımları nedeniyle bu hatta ciddi aksamalar yaşanabilir. Böyle bir durumda bu taşımalar denizyoluna kaydırılacaktır. Ancak hali hazırda devam eden konteyner krizi ve yüksek navlun maliyetleri üzerine böyle bir talep nedeniyle inanılmaz problemli zamanlar yaşanabilir.” dedi.




Forwarderler pandemide “cankurtaran” oldu


Yayın: 14-04-2022
Kategori: Lojistik

Lojistik sektöründe 20 yılı aşkın süredir çözümler sunan ATF Forwarding’in Genel Müdürü Haldun Kavrar, forwarder şirketlerin pandemi döneminde ihracatçı ve ithalatçılar için bir nevi “cankurtaran” olduğunu söyledi.




ATF Forwarding ABD taşımalarını artırıyor


Yayın: 08-08-2022
Kategori: Lojistik

ABD ile Türkiye arasında hızla büyüyen dış ticaret, yerli lojistik firmalarının bu ülke taşımalarına ilgisini artırdı. 20 yılı aşkın süredir entegre lojistik hizmetler sunan ATF Forwarding’in Genel Müdürü Haldun Kavrar, pazar geliştirme stratejileri kapsamında, Türkiye-ABD hattındaki taşımalarını daha da artırmaya odaklandıklarını belirtti.